2017-ben is találkoztak az épületgépészek!

Az nem meglepetés, hogy ebben az évben is sor került az épületgépész társadalom nagy évvégi seregszemléjére, a Magyar Épületgépészek Napjára.

Most azonban megelőzte egy olyan esemény, amely reményt jelent az épületgépészeket jelentős számban tagjaik között tudó szakmai csoportosulások szabályozott együttműködésére. Az együttműködés kereteit szabályozó Megállapodásban nyilvánították ki a megállapodó Szervezetek a közös munkára, a közös szervezésre vonatkozó szándékukat!

A MÉN rendezését, szervezését a Magyar Épületgépészek Szövetsége, a Magyar Épületgépészek Koordinációs Szövetsége, a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata, valamint a BME ÉPGET Tanszéke közösen vállaltuk.

Felkérésünkre kiállítóként és támogatóként csatlakoztak és álltak a rendezvény mellé jelentős ipari partnereink. Köszönjük részvételüket és támogatásukat, amivel lehetővé tették egyedülálló rendezvényük immár 22. alkalommal való megrendezését.

Kiemelten fontosnak tartjuk az ipari partnerekkel való találkozásokat! Az épületgépészetben a napjaink innovációja szakmai újdonságok és megoldások formájában leghamarabb és kézzelfoghatóan az ipari partnerinknél jelenik meg. Ezeket a velük való találkozásokon ismerhetjük meg. Ezért fontos nekünk tervezőknek, szakértőknek, kivitelezőknek, felelős műszaki vezetőknek és műszaki ellenőröknek a velük való folyamatos – továbbképző! – kapcsolat ápolása, fenntartása!

A Szervező Bizottság – begyűjtött véleményekre is tekintettel – a két napos rendezvényt sikeresnek ítéli. Nincsen persze olyan sikeres rendezés, amelyen javítanivalót nem lehet találni. A részletekbe menő elemzések alapján látunk lehetőséget a fejlődésre, a szervezés minőségének javítására, a szakma részvételének növelésére. Ennek programját az első negyedévben kidolgozzuk, a MÉN-2018 kampányát, szervezését időben elindítjuk!

Találkozzunk 2018. november végén is a Magyar Épületgépészek Napján minél nagyobb számban! Legyen az alkalom szakmánk méltó ünnepe!

Gyurkovics Zoltán
a MMK Épületgépészeti Tagozatának elnökeFő támogatónk
Támogatói megjelenési lehetőségekért kérje ajánlatunkat!
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Média támogatóink
Támogatói megjelenési lehetőségekért kérje ajánlatunkat!
Kiállítóink
2018 (c) talalkozzunk.hu