TALÁLKOZTUNK idén is!

A XXI. Magyar Épületgépészek Napját a hagyományok tisztelete és a folyamatos megújulás jegyében rendeztük meg. A kétnapos rendezvénysorozat a BME K, D és R épületeiben illetve a K épület melletti szabadtéren került megrendezésre.

Csütörtökön ünnepi konferencián emlékeztünk meg a 65 éves épületgépész felsőoktatásról és Macskásy professzorról. A pénteki hagyományos kiállítás, konferencia és MMK szakmai továbbképzés mellett négy kísérő rendezvény is zajlott, melyek témái: az épületgépészeti szakoktatás, a napenergia, a hűtéstechnika és a kémények körüli aktuális kérdések megvitatása voltak.

Egy különleges program is várt az érdeklődőkre, a Gépész Forma-1 by VGF.

Mindkét szakmai nap esti programmal zárult:

  • Csütörtökön az Épületgépész All Stars zenekar örömkoncertje az Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék Stokes-laborjában.
  • Pénteken az Intercontinental szálló báltermében, a hagyományos Épületgépész Bál. Örömmel láttuk húsz év után újra a színpadon kollégánkat, Becz Attilát – immár leánya kíséretében.

A rendezvényről további részletek itt, a honlapon találhatók.

Köszönjük a felkért hazai és külföldi előadóknak és kiállítóknak a részvételt, mellyel hozzájárultak a rendezvény látogatóinak magas szintű tájékoztatásához, szakmánk átfogó bemutatásához.

Köszönjük támogatóinknak, hogy lehetővé tették a kétnapos rendezvény létrejöttét, ezzel az épületgépészetben tevékenykedők immár huszonegyedik találkozását!

Találkozzunk 2017-ben is!

Tervezze be és jegyezze be naptárjába!

Épületgépészeti Oktatás Napja 2017. november 30.
XXII. Magyar Épületgépészek Napja 2017. december 1.

Köszönöm a Szervező Bizottság tagjainak, hogy az egyre bővülő rendezvény megvalósításban részt vállaltak: Illés Zoltán, Kajtár László, Till Gábor, Zoltán Attila, Virág Zoltán.

Köszönet az IMS Budapest Kft. kiváló munkatársainak a precíz lebonyolításért!

Kugler Géza
a Szervező Bizottság elnökeFő támogatónk
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Média támogatóink
Kiállítóink
Kapcsolat: IMS Budapest Kft. • 1036 Budapest, Lajos utca 120. • Telefon: (06-1) 2500-100, Fax: (06-1) 2500-957 • E-mail: anett.kunszt@ims-budapest.hu