Köszöntő

Az idén XXII. alkalommal rendezzük meg a Magyar Épületgépészek Napját, az évet lezáró nagy szakmai találkozónkat, a MÉN 2017 rendezvényt. Mindig fontos szempont volt a hagyományok tisztelete, és egyúttal a folyamatos megújulás. Jelentős változás volt a rendezvény életében, amikor 2007-ben beköltözött a BME-re.

Szándékunk a rendezvény szakmai hátterének folyamatos bővítése. Ennek jegyében a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a BME Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék, a Magyar Mérnöki Kamara mellett idén a szervezési munkába bekapcsolódik a Magyar Épületgépészek Szövetsége is.

A rendezvény helyszínei: BME K, D és R épületek, a kapcsolódó laboratóriumokkal és szabad területekkel.

A két napos rendezvény időpontja: 2017. november 30. - december 1.

Az első nap az oktatás napja, több szekcióval: diplomaterv előadások, tervpályázati előadások, nemzetközi PhD előadások, valamint cégek szakmai előadásai.
A második nap szakmai előadásainak fő témája: a komfort tervezhetősége, a differenciált komfort megvalósítása. A szakmai igényességet szolgálja, hogy a szakmai nap programja az akkreditált MMK mérnöktovábbképzés része.

Konferenciánk mottója: Az épületkomfort újraértelmezése.

A kísérő rendezvények további érdekes témákat kínálnak: a szakképzés helyzete és tennivalói, új atomerőmű Pakson, a napenergia hasznosítás helyzete és a továbblépés feladatai.

Mindkét nap zenés programmal zárul, csütörtökön az Épületgépész All Star zenekar ad koncertet a BME ÉPGET tanszék Stokes laboratóriumában, a pénteki nap a hagyományoknak megfelelően épületgépész bállal zárul az Intercontinental Szállodában.

További részletek megtalálhatók a honlapon.

Kedves Épületgépészek és Érdeklődők!

Javasoljuk, már most jegyezzék be naptárjukba a rendezvényt!

Erősítsük egymást, erősítsük a magyar épületgépészetet!

A szlogenünk változatlan: Találkozzunk!

Szervezőbizottság tagjai: Gyárfás Attila (MÉGSZ), Gyurkovics Zoltán (MMK ÉgT), Dr. Herczeg Levente (BME ÉPGET), Dr Magyar Zoltán (MÉgKSZ), elnök Kugler Géza.

Az IMS Budapest Kft. kiváló munkatársai is biztosítják a precíz és tervszerű munkát.

Nagy Gyula
elnök
Magyar Mérnöki Kamara
Dr. habil. Kajtár László
tanszékvezető
BME Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék
Golyán László
elnök
Magyar Épületgépészek Szövetsége
Prof. emeritus Dr. Barótfi István
elnök
Magyar Épületgépészeti Koordinációs SzövetségFő támogatónk
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Média támogatóink
Kiállítóink
Kapcsolat: IMS Budapest Kft. • 1036 Budapest, Lajos utca 120. • Telefon: (06-1) 2500-100, Fax: (06-1) 2500-957 • E-mail: anett.kunszt@ims-budapest.hu