Épületgépészeti Múzeum

Az Épületgépészeti Múzeum legfőbb célkitűzése, hogy az utánunk jövő generációk tanítására, tájékoztatására vagy "csak" a szépérzékének fejlesztésére alkalmas tárgyak és írásos dokumentumok ne kerüljenek a szemétbe.

Az Épületgépészeti Múzeum legfőbb célkitűzése, hogy az utánunk jövő generációk tanítására, tájékoztatására vagy „csak” a szépérzékének fejlesztésére alkalmas tárgyak és írásos dokumentumok ne kerüljenek szemétbe

Az Épületgépészeti Múzeum alapításától (2002.10.01.) arra törekszik, hogy a múlt emlékeit, értékeit folyamatosan mutassa be az érdeklődőknek. Véleményünk szerint ugyanis „régen” 1-1 gyártónak nem csak az volt fontos, hogy valami alkalmas legyen a feladata ellátására, hanem eközben szép is legyen!

Mára gyűjteményünk több mint 11000 db könyvet, írásos dokumentumot számlál, illetve több mint 6400 db tárgy szerepel leltárunkban.

Kiállításaink (59, az ország különböző pontjain) egyre népszerűbbek, nem csak a szakemberek körében, hanem a „nagyközönség”-től is rendszeresen kapunk pozitív visszajelzéseket.

Olvassa honlapunkat, figyelje programjainkat!

2016. október 14-én megnyitottuk Állandó Kiállításunkat Csepelen, a Kamleithner Kft. telephelyén. Bejelentkezés a honlapunkon.

Továbbra is várjuk minden jóérzésű ember ötletét, gyűjtését vagy jelzését a védendő tárgyakról, berendezésekről a honlapunkon (www.epuletgepeszetimuzeum.hu) lévő elérhetőségeinken.Fő támogatónk
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Média támogatóink
Kiállítóink
2018 (c) talalkozzunk.hu