Épületgépészeti Múzeum

Az Épületgépészeti Múzeum legfőbb célkitűzése, hogy az utánunk jövő generációk tanítására, tájékoztatására vagy "csak" a szépérzékének fejlesztésére alkalmas tárgyak és írásos dokumentumok ne kerüljenek a szemétbe.

Múzeum

Az Épületgépészeti Múzeum alapításától (2002.10.01.) arra törekszik, hogy a múlt emlékei, értékei ne a sittbe, szemétbe kerüljenek, hanem okulásul megőrizzük azokat az utánunk jövő generációknak. Véleményünk szerint ugyanis “régen” nem csak az volt fontos, hogy valami alkalmas legyen a feladata ellátására, hanem eközben szép is legyen!

Mára gyűjteményünk több mint 9000 db könyvet, írásos dokumentumot számlál, illetve több mint 4000 db tárgy szerepel leltárunkban.

Kiállításaink egyre népszerűbbek, nem csak a szakemberek körében, hanem a “nagyközönség” számára is. Olvassa honlapunkat!

Továbbra is várjuk minden jóérzésű ember jelzését, ötletét, gyűjtését a honlapunkon (www.epuletgepeszetimuzeum.hu) levő elérhetőségeinken!Fő támogatónk
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Média támogatóink
Kiállítóink
Kapcsolat: IMS Budapest Kft. • 1036 Budapest, Lajos utca 120. • Telefon: (06-1) 2500-100, Fax: (06-1) 2500-957 • E-mail: anett.kunszt@ims-budapest.hu