OMÉN Esemény megrendezésére történő jelentkezés

AZ OMÉN 2018 eseménysorozat véget ért! Köszönjük mindannyiuknak a támogatást, és nagyon reméljük, hogy 2019. november 25-29. között újra TALÁLKOZUNK!


Az immár sok éve hagyományos, magas színvonalú Magyar Épületgépészek Napja idén Országos Magyar Épületgépész Napok (OMÉN) néven egyhetesre bővül: vidéki helyszíneken is ünnepi szakmai és közösségi rendezvények várják majd az épületgépész kollégákat. Az OMÉN-t szervező öt szakmai szervezet számít a helyi cégek, közösségek, intézmények aktivitására, bekapcsolódására is. Számítunk a felsőfokú épületgépész-képzés intézményeire Debrecenben,Gödöllőn,Pécsen és természetesen Budapesten.

Számítunk a csaknem minden területi kamara mellett működő szakcsoportokra. Számítunk az épületgépész kis-és nagykereskedelmi hálózatok és márkakereskedők november végére tervezett akcióira. Számítunk a szakági gyártók és kivitelezők helyi „nyitott kapuk” akcióira. És számítunk a jövő épületgépészeit képző szakiskolák csatlakozására.

Az országos rendezvényeket november végére, egy teljes hétre kiterjesztve szervezzük. Felhívással fordulunk tehát Önökhöz, akik az előzőekben vázoltak vagy azoktól eltérő ötletek alapján hozzá kívánnak járulni a Országos Magyar Épületgépész Napok országossá tételéhez, az Épületgépészek Ünnepéhez.

Kérjük, hogy akiknek a 2018. november 26-30. (hétfő-péntek) közötti időszak valamely napjára vonatkozó konkrét javaslata, programterve van, jelentkezzen az alábbi regisztrációs lap - formanyomtatvány kitöltésével, mely eljut a szervezőbizottságunk tagjaihoz.

A rendezvények alkalmával kérjük használják egységes logoinkat, tegyék ki egy plakátra, esetleg honlapjukra is a bannert, ezzel is népszerűsítve és hagyományt teremtve ennek a nagyszerű eseménysorozatnak.

Itt elérhetővé tesszük az OMÉN logokat, bannereket, használják Önök is rendezvényükhöz: 

Letöltés - (ZIP, 3910 KB) - verzió 2018.11.08


Az alábbi regisztrációs lap kitöltését követően, szervezőbizottságunk megvizsgálja a megrendezni kívánt esemény feltételeit, bekapcsolja az eseménysorozatba, és minden esetben visszaigazolja azt! Esetleges kérdése esetén szervezőbizottságunk tagjait is keresheti közvetlenül, az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

 • felsőfokú épületgépészeti képzésben résztvevő intézmények és területi szakcsoportok vezetői:
  Gyurkovics Zoltán (MMK ÉgT): gyurkokam@gmail.com, 20/946-5248,
 • gyártók, forgalmazók vezetői, képviselői:
  Király Tamás (MÉgKSZ): kiraly.tamas@aereco.hu, 30/269-6979,
  Erdei István: ierdei@grundfos.com, 20/964-9790
 • kis- és nagykereskedelmi, valamint kivitelező vállalkozások, szakközépiskolák vezetői, képviselői:
  Gyárfás Attila (MÉGSZ): gyarfasattila@t-online.hu, 30/919-4559,
  Bozsó Béla (MÉGSZ): bozso@megsz.hu, 30/866-7883

Regisztráció a 2018. évi Országos Magyar Épületgépész Napok (OMÉN) rendezvényre

A regisztráló személy neve*:

Szervezet neve*:

A 2018. évi OMÉN keretében az alábbi rendezvényt vállaljuk:*:
A rendezvény helyszíne*:

A rendezvény támogatója*:

A kapcsolattartó személy neve*:

Telefon*:

E-mail*:Fő támogatónk
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Média támogatóink
Kiállítóink
2018 (c) talalkozzunk.hu