Támogatási és megjelenési lehetőségek

A „Magyar Épületgépészek Napja“ hagyomány, szokás, ünnep és egyben büszkeség a hazai épületgépész társadalom számára.

A BME Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék, Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Magyar Épületgépészek Szövetsége és a MMK Épületgépészeti Tagozata közös szervezésében idén is a már jól bevált forgatókönyv szerint kerül megrendezésre.
Természetesen, mint minden hasonló rendezvénynek, ennek is szüksége van támogatókra.

Úgy gondoljuk, aki az épületgépészet területén tevékenykedik, annak erkölcsi kötelessége tenni a szakmáért ahova tartozik - Önt is ezért kerestük meg!

Kiemelt támogatási lehetőségek

Szakmai fő támogató MART
Kiemelt támogatók Fotav
Grundfos
Reneo
Viessmann
további támogatási lehetőség itt

 

2017. november 30. „Épületgépészeti Oktatás Napja”

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, „R” és „D”épület
Tervezői pályázat támogatja:
Viessmann
Diplomadíj pályázat támogatja:
Tgaconsult
Nemzetközi PhD konferencia támogatja:
Isoplus Kft.
Gyártói szoftver bemutató előadás támogatja:
Ariston
Grundfos
HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.
KZiTERRA Kft
Lenergy Magyarország Kft.
Pipelife
Macskásy Komfort- és Klímatechnika -, Stokes Hidraulikai-, és a Légtechnikai laboratórium megtekintése  
Esti állófogadás a Stokes laborban támogatja:
Grundfos

 

2017. december 01. „Épületgépészet Napja”

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, „K épület
Komfortparaméterek tervezhetősége a légtechnikában címmel MMK kötelező szakmai továbbképzés támogatja:
Zehnder Group Deutschland GmbH
Kiállítás kiállítási lehetőség itt
Épületgépész bál Hotel InterContinental báli belépők itt
   
Díjátadás  
Év Épületgépész Tervezője támogatja:
Viessmann
Év Épületgépész Oktatója támogatja:
Ariston
Év Épületgépész Mérnöke támogatja:
Wilo
Év Épületgépész Márkaképviselője támogatja:
Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata
Év Épületgépész Kivitelezője támogatja:
REHAU

 

Arra kérjük az épületgépészet neves cégeit és a szakmánkhoz kapcsolódó vállalkozásokat, hogy lehetőségeikhez, piaci szerepükhöz mérten és üzleti filozófiájuknak megfelelően támogassák az épületgépész szakma nagy közös rendezvényét.
További részleteket a megújult www.talalkozzunk.hu honlapunkon és a facebook - on talál!

Gyárfás Attila Gyurkovics Zoltán Herczeg Levente Kugler Géza Magyar Zoltán
Magyar Épületgépészek Napja 2017 Szervező Bizottsága

 

Magyar Épületgépészek Napja - Szakmai fő támogató

Azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk ezt a támogatási formát, akik a lehető leghangsúlyosabban kívánnak megjelenni a rendezvényen. A fő támogató nagy méretű logója az, ami elsőként magára vonzza a szemet és szerepel a honlapon, valamint minden olyan anyagon, levélen, meghívón, internetes hírlevélen, sajtóközleményen, amelyet a kiállítók és a látogatók, tehát gyakorlatilag az egész szakma meg fog kapni.

A csomag tartalma:
Kiemelt, nagy logó megjelenítés a rendezvény információs anyagában, kommunikációjában, internetes felületein (kivéve a külön támogatható rendezvények internetes oldalait és információs anyagait) valamint a kiállításon és a bálon, a szabványos méretű stand kétszerese a kiállításon, kiemelt helyen, a bejárat mellett, 6 db VIP helyre szóló báli belépő, a fő támogató megemlítése a kiállítás és a bál megnyitóján.

A csomag díja:
1.100.000,- Ft + Áfa

Opciós lehetőségek:
Bál előtti állófogadás támogatása
500.000,- Ft + Áfa
További kedvezményes báli belépő
29.000,- Ft/db + Áfa

 

Magyar Épületgépészek Napja - Kiemelt támogató

Az épületgépész szakma jelentős vállalkozásainak ideális megjelenési formája, diszkrét és mégis hangsúlyos: ott van valamennyi levélen, meghívón, internetes hírlevélen. Az exkluzív megjelenést a kiemelt támogatók korlátozott száma biztosítja: Ez nem egy hosszú lista, hanem a valóban élenjáró vállalkozások, tulajdonképpen a szakmát jegyző cégek névjegye. A kiemelt támogatók száma legfeljebb 6 lehet. A kiemelt támogató logója szerepel a honlapon, valamint minden olyan anyagon, levélen, meghívón, internetes hírlevélen, amelyet a kiállítók és a látogatók, tehát gyakorlatilag az egész szakma meg fog kapni.

A csomag tartalma:
Logó megjelenítés a rendezvény információs anyagában, kommunikációjában, internetes felületein (kivéve a külön támogatható rendezvények internetes oldalait és információs anyagait) valamint a kiállításon és a bálon, szabványos méretű stand a kiállításon, kiemelt helyen, a bejárat közelében, 2 db báli belépő.

A csomag díja:
650.000,- Ft + Áfa

Opciós lehetőségek:
Bál előtti állófogadás támogatása
500.000,- Ft + Áfa
További kedvezményes báli belépő
29.000,- Ft/db + Áfa

 

Épületgépészeti Oktatás Napja: Tervezői Pályázat

A Tervezői Konferencián kerülnek bemutatásra az „Év Épületgépész Tervezője” pályázatra beérkezett - az MMK Épületgépészeti Tagozatának Minősítő Bizottsága által összeállított szakértői testület / zsűri által előzetesen kiválasztott négy, legjobbnak ítélt - tervdokumentáció. Itt fogja a szakmai zsűri kihirdetni a pályázat nyertesét. Lásd: Pályázati kiírás! Az érdekes műszaki megoldások ismertetése várhatóan sok érdeklőt fog vonzani. Olyan vállalkozásoknak ajánljuk ezt a támogatási formát, akik különös súlyt helyeznek a tervezői kör elérésére, a velük való folyamatos kapcsolattartásra.

A csomag tartalma:
A céglogó megjelenítése a rendezvény információs anyagaiban, kommunikációjában, internetes honlapján, molinó elhelyezése a konferenciateremben, a konferencia terem átnevezése (a konferencia napjára) a támogató nevére, szabványos méretű stand a kiállításon, az „Év Épületgépész Tervezője” díj átadása a bál műsorában, ekkor az átadó személy és a támogató nevének megemlítése, 2 db báli belépő + 2 db báli belépő a Díjazottnak.

A csomag díja:
550.000,- Ft + Áfa + legalább 50 000,- Ft értéknek megfelelő ajándék felajánlása a Díjazottnak

Opciós lehetőségek:
További kedvezményes báli belépő
29.000,- Ft/db + Áfa

 

Épületgépészeti Oktatás Napja: Diplomadíj Pályázat

A Diplomadíj Pályázat a jövő - idén végzett legtehetségesebb - épületgépész mérnökeinek bemutatkozási lehetősége. A pályázatra valamennyi, 2017 évben MSc fokozatot szerzett épületgépész és létesítménymérnök hallgató jelentkezhet. A pályázók a pályaműveket személyesen, konferenciához hasonló formában mutatják be az érdeklődőknek. Azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk ezt a támogatási formát, akik különös hangsúlyt fektetetnek az utánpótlás kiválasztására, esetleg megfelelő fiatal szakemberekre van szükségük. A támogató megismerheti valamennyi pályaművet, személyesen találkozhat a legjobb végzősökkel.

A csomag tartalma:
A céglogó megjelenítése a rendezvény információs anyagaiban, kommunikációjában, internetes honlapján, molinó elhelyezése a konferenciateremben, a konferencia terem átnevezése (a konferencia napjára) a támogató nevére, szabványos méretű stand a kiállításon, a „Diplomadíj” pályázat eredményének ismertetése a bál műsorában, ekkor az átadó személy és a támogató cég neve is megemlítésre kerül, kategóriánként 1-1, azaz 3 darab báli belépő a díjazottaknak.

A csomag díja:
400.000,- Ft + Áfa

Opciós lehetőségek:
További kedvezményes báli belépő
29.000,- Ft/db + Áfa

 

Épületgépészeti Oktatás Napja: Nemzetközi PhD konferencia - Tudományos eredmények az épületgépészetben

A megrendezésre kerülő esemény bemutatkozási lehetőséget biztosít az idén PhD fokozatot szerzett szakemberek számára. A pályázók a Magyar Épületgépészet c. szakmai folyóiratban publikálhatják munkájukat. Azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk ezt a támogatási formát, akik tudományos igénnyel viszonyulnak az épületgépészethez, és nem pusztán üzleti lehetőségként fogják fel.

A csomag tartalma:
A céglogó megjelenítése a rendezvény információs anyagaiban, kommunikációjában, internetes honlapján, molinó elhelyezése a konferenciateremben, a konferencia terem átnevezése (a konferencia napjára) a támogató nevére, szabványos méretű stand a kiállításon 2 db báli belépő.

A csomag díja:
400.000,- Ft + Áfa

Opciós lehetőségek:
További kedvezményes báli belépő
29.000,- Ft/db + Áfa

 

Épületgépészeti Oktatás Napja: Tervező szoftverek céges bemutató előadás

Azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk ezt a támogatási formát, akik különös hangsúlyt fektetetnek a hallgatók sikeres elérésére, fontos számukra, hogy az utánpótlás minél hamarabb megismerje cége tervezést támogató szoftverét és ezen keresztül innovatív termékeiket. Előadás darab száma maximum: 6 cég

A csomag tartalma:
20 perces előadás

A csomag díja:
160.000,- Ft + Áfa (Kiállítóknak 120.000,- Ft + Áfa)

Opciós lehetőségek:
Kedvezményes báli belépő
29.000,- Ft/db + Áfa

 

Épületgépészeti Oktatás Napja: Állófogadás – All Stars koncert

Annak a vállalkozásnak ajánljuk ezt a támogatási formát, akik különös hangsúlyt fektetetnek a hallgatókkal való kapcsolattartásra egy állófogadás, koncert keretei között. Résztvevők a nap fiatal előadói, hallgatók, tanárok.

A csomag díja:
Biztosítja az állófogadás zavartalan lebonyolításának tárgyi feltételeit.

 

Épületgépészek Napja: Komfortparaméterek tervezhetősége a légtechnikában - Az épületkomfort újraértelmezése mottó jegyében - MMK kötelező szakmai továbbképzés

Az egész napos szakmai előadássorozat támogatása ideális megjelenés a szakmát tudományos igénnyel megközelítő vállalkozások vagy szervezetek számára. Az érdeklődő, valóban szakmai közönség elérése páratlan lehetőség a támogató számára a további kapcsolatépítés megkönnyítésére.

A csomag tartalma:
A céglogó megjelenítése a rendezvény információs anyagaiban, kommunikációjában, internetes honlapján, molinó elhelyezése a konferenciateremben, a konferencia terem átnevezése (a konferencia napjára) a támogató nevére, szabványos méretű stand a kiállításon, kiemelt helyen, a konferenciaterem bejárata közelében, 2 db báli belépő.

A csomag díja:
550.000,- Ft + Áfa

Opciós lehetőségek:
További kedvezményes báli belépő
29.000,- Ft/db + Áfa

 

Magyar Épületgépészek Napja: Kiállítás

Optimális lehetőség, hogy a Magyar Mérnöki Kamara, kötelező szakmai továbbképzés rendezvényét kísérő kiállításon eredményesen bemutassa cégének legújabb innovációit. Idén is lehetőséget biztosítunk a kiállítóknak, hogy a standot látogató ügyfeleiket a büfésarokban - tervezhető költségek mellett - vendégül lássák egy-egy szendvicsre, üdítőre vagy kávéra. Ehhez étel és italjegyeket bocsátunk ki, amelyeket kiállítóink megvásárolhatnak. A teremben lévő büfében kizárólag ezekkel a jegyekkel lehet fizetni, ezzel is buzdítva a kiállítás érdeklődőit a standok intenzív látogatására. A rendezvényt a hagyományokhoz híven idén is egy hangulatos bállal zárhatja partnerével. Amennyiben nem rész venni a bálon ajándékozza belépőit az Ön által kiválasztott szakmai partnerének!

A csomag tartalma:
A céglogó megjelenítése a rendezvény a rendezvény honlapján, mint támogató.
Szabványos méretű stand a kiállításon
2 db báli belépő
5 db szendvicsjegy (ügyfelek vendégül látására, beváltható a teremben lévő büfépultnál)
10 db italjegy (ügyfelek vendégül látására, beváltható a teremben lévő büfépultnál)

A csomag díja:
Amennyiben Ön már legalább 3 alkalommal velünk kiállított 205.000,- Ft + Áfa
2017. október 15-ig történő jelentkezés esetén 215.000,- Ft + Áfa
2017. október 15. után 235.000,- Ft + Áfa

Opciós lehetőségek:
További kedvezményes jegyvásárlási lehetőség
29 000/32 000/35 000,- Ft/db + Áfa

Rendelhető többlet szolgáltatások:
Ebéd a kiállító személyzetnek: 3.800,- Ft/fő + Áfa
(Kétfogásos business ebéd egy itallal és egy kávéval)
További „Vendégváró” csomag 10.000,- Ft/csomag + Áfa
(Tartalma: 5 db szendvics- és 10 db italjegy)

 

Magyar Épületgépészek Napja: Báli belépők

Amennyiben Ön már legalább 3 alkalommal velünk bálozott 29.000,- Ft/db + Áfa
Elővételben, 2017. október 15-ig 32.000,- Ft/db + Áfa
2017. október 15. után 35.000,- Ft/db + Áfa

 

Magyar Épületgépészek Napja: Báli csomag

Arra gondolt már, hogy év végi céges vacsoráját ne egyszerűen egy étteremben tartsa, hanem az idén többet adjon munkatársainak, partnereinek? Mit szólna, mint helyszín a Hotel InterContinental Budapest bálterméhez? Ahol nem csak a kiváló konyhát élvezhetnék, hanem a gyönyörű panorámát a budai várral. Részt vehetnének az év legfontosabb szakmai rendezvényén, ahol kiváló lehetőség van új kapcsolatok kiépítésére, régiek elmélyítésére. S ahhoz, hogy igazán jól érezzék magukat részesei lehetnek egy színvonalas báli műsornak és, ha még ez se lenne elég akkor akár egy jót táncolhatnak is.

A csomag tartalma:
Céges évzáró vacsora tervezhető költséggel, min. 20 vendég fölött. Egyedi igények figyelembe vételével.

A csomag díja:
Kérjen egyedi ajánlatot!
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel:

Czipó Sára
sara.czipo@ims-budapest.hu

 

Magyar Épületgépészek Napja: Az Év Épületgépész Oktatója

A Díjazottal szemben támasztott követelmények:
A kiírás szerint, mely a www.talalkozzunk.hu honlapon érhető el!
Választás módja: szavazás

Csomag tartalma:
A szponzor neve elhangzik a díjátadáson
A cég képviselője adja át az általa felajánlott díjat
2 db báli belépő a Díjazottnak.

Csomag díja:
150.000 Ft + Áfa + díj felajánlása legalább 50.000,- Ft értékben

Opciós lehetőségek:
További kedvezményes báli belépő
29.000,- Ft/db + Áfa

 

Magyar Épületgépészek Napja: Az Év Épületgépész Mérnöke

A díjazottal szemben támasztott követelmények:
A kiírás szerint, mely a www.talalkozzunk.hu honlapon érhető el!
Választás módja: szavazás

Csomag tartalma:
A szponzor neve elhangzik a díjátadáson
A cég képviselője adja át az általa felajánlott díjat
2 db báli belépő a Díjazottnak.

Csomag díja:
150.000 Ft + Áfa + díj felajánlása legalább 50.000,- Ft értékben

Opciós lehetőségek:
További kedvezményes báli belépő
29.000,- Ft/db + Áfa

 

Magyar Épületgépészek Napja: Az Év Épületgépész Márkaképviselője

A díjazottal szemben támasztott követelmények:
A kiírás szerint, mely a www.talalkozzunk.hu honlapon érhető el!
Választás módja: szavazás

Csomag tartalma:
A szponzor neve elhangzik a díjátadáson
A cég képviselője adja át az általa felajánlott díjat
2 db báli belépő a Díjazottnak.

Csomag díja:
150.000 Ft + Áfa + díj felajánlása legalább 50.000,- Ft értékben

Opciós lehetőségek:
További kedvezményes báli belépő
29.000,- Ft/db + Áfa

 

Magyar Épületgépészek Napja: Az Év Épületgépész Kivitelezője

A díjazottal szemben támasztott követelmények:
A kiírás szerint, mely a www.talalkozzunk.hu honlapon érhető el!
Választás módja: szavazás

Csomag tartalma:
A szponzor neve elhangzik a díjátadáson
A cég képviselője adja át az általa felajánlott díjat
2 db báli belépő a Díjazottnak.

Csomag díja:
150.000 Ft + Áfa + díj felajánlása legalább 50.000,- Ft értékben

Opciós lehetőségek:
További kedvezményes báli belépő
29.000,- Ft/db + Áfa

 

Kapcsolatfelvétel

IMS Budapest Kft.

1036 Budapest, Lajos utca 120.
Telefon: (06-1) 2500-100
Fax: (06-1) 2500-957
E-mail: anett.kunszt@ims-budapest.huFő támogatónk
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Média támogatóink
Kiállítóink
Kapcsolat: IMS Budapest Kft. • 1036 Budapest, Lajos utca 120. • Telefon: (06-1) 2500-100, Fax: (06-1) 2500-957 • E-mail: anett.kunszt@ims-budapest.hu